Wir über unsNachrichtenVeranstalltungangeboteGalerieHandwerkerProdukteImkervereinKontakt
  Landwirte und HandwerkkünstlerVorredeBőrművesEgyéb termelőkJenő Keszthelyi Károlyfi ZsófiaKézművesház ZalabaksaKozma FerencFazekasHetési szőttesMéhészeti termékekMéhviasz tárgyakNövényi olajakSajt készítőVessző kosárSuchen in den Handwerker
In dieser Liste treten jene Handwerker auf, die in seinem Text die alle aufgeführten Wörter begegnen.Eintritt
B.name:Passwort:
Wenn Sie sich noch regiestriert haben, Sie können es hier tun.
  Keszthelyi Jenő - intarziaművész

Keszthelyen érettségizett, Sopronban diplomázott. Faipari mérnök. Szülőhelyén, Lentiben él családjával. Autodidakta művész. Egyénileg kikísérletezett technikával, valósághűen ábrázolja az emberi arcot és a vadon élő állatok dinamizmusát, új stílust és új tartalmat adva ezzel az intarzia művészetének. 320 portré és majdnem ugyanennyi életkép készült el eddig. A Millenium évében 100 portrét és életrajzot tartalmazó emlékalbuma jelent meg „Száz év, száz vadász” címmel. 27 önálló tárlata volt idehaza és külföldön. Alkotásait főleg természetbarátok és vadászok kedvelik. Szabadidejében a vadászat és horgászat sportjának hódol.
Elérhetősége: 8960 Lenti, Sugár u. 39.
Tel: +36-92/351-336, +36-70/269-4890
Termékei: furnérintarzia faliképek (portrék, életképek). Művei megtekinthetők a lenti „Hagyományok Háza a haranglábak földjén” Látogató Központban, a lenti iskolákban és a művész otthonában, ahol bemutatókat is vállal igény esetén. (Művek, videók, DVD-k, albumok). Belépődíj nincs.
A következő rendezvényeken vett részt: Főbb kiállítások helyszínei: Budapest (3 alkalom), Keszthely (2 alkalom), Sopron (2 alkalom), Lenti (3 alkalom), Zalaegerszeg (3 alkalom), Nagykanizsa, Várpalota, Siklós, Tata, Sárospatak, Baja, Kaposvár, Dombóvár, Szentlőrinc, Szálka, Graz, Nyitra Ezen kívül részt vett a Magyar Kézművesség és a Vadászművészeknek kiírt pályázatokon. Vadászati rendezvényeken évente legalább kétszer szerepel műveivel.
Szívesen vállal szakmai előadásokat az intarzia művészetéről. Megrendelésre készít portrét hozott fénykép alapján.
A művész néhány intarziaképe a sok közül: