BemutatkozásHírekEseménynaptárGalériaTermelőkTermékekMéhész EgyesületKapcsolat
  TermelőkBevezetőBőrművesEgyéb termelőkKárolyfi ZsófiaKeszthelyi JenőKézművesház ZalabaksaKozma FerencFazekasHetési szőttesMéhészeti termékekMéhviasz tárgyakNövényi olajakSajt készítőVessző kosárKeresés a termelők közt
Azok a termelők jelennek meg a listában, melyekben szerepel az itt felsorolt összes szó!Belépés
Felh. név:Jelszó:
Ha még nincs felhasználó neve és jelszava, ide kattintva gyorsan készíthet egyet!
  Keszthelyi Jenő - intarziaművész

Keszthelyen érettségizett, Sopronban diplomázott. Faipari mérnök. Szülőhelyén, Lentiben él családjával. Autodidakta művész. Egyénileg kikísérletezett technikával, valósághűen ábrázolja az emberi arcot és a vadon élő állatok dinamizmusát, új stílust és új tartalmat adva ezzel az intarzia művészetének. 320 portré és majdnem ugyanennyi életkép készült el eddig. A Millenium évében 100 portrét és életrajzot tartalmazó emlékalbuma jelent meg „Száz év, száz vadász” címmel. 27 önálló tárlata volt idehaza és külföldön. Alkotásait főleg természetbarátok és vadászok kedvelik. Szabadidejében a vadászat és horgászat sportjának hódol.
Elérhetősége: 8960 Lenti, Sugár u. 39.
Tel: +36-92/351-336, +36-70/269-4890
Termékei: furnérintarzia faliképek (portrék, életképek). Művei megtekinthetők a lenti „Hagyományok Háza a haranglábak földjén” Látogató Központban, a lenti iskolákban és a művész otthonában, ahol bemutatókat is vállal igény esetén. (Művek, videók, DVD-k, albumok). Belépődíj nincs.
A következő rendezvényeken vett részt: Főbb kiállítások helyszínei: Budapest (3 alkalom), Keszthely (2 alkalom), Sopron (2 alkalom), Lenti (3 alkalom), Zalaegerszeg (3 alkalom), Nagykanizsa, Várpalota, Siklós, Tata, Sárospatak, Baja, Kaposvár, Dombóvár, Szentlőrinc, Szálka, Graz, Nyitra Ezen kívül részt vett a Magyar Kézművesség és a Vadászművészeknek kiírt pályázatokon. Vadászati rendezvényeken évente legalább kétszer szerepel műveivel.
Szívesen vállal szakmai előadásokat az intarzia művészetéről. Megrendelésre készít portrét hozott fénykép alapján.
A művész néhány intarziaképe a sok közül: